15.03.2008 г., 18:46 ч.

Сънливо 

  Поезия » Хумористична
518 0 4
Сънливо

Когато утрото се мръщи
и облаците капки стрелят,
най-уютно ми е вкъщи,
сгушен в топлата постеля!

Само нагло се усмихвам
и протягам със прозявка,
и гурлясало притихвам
като плоска подигравка!

И изчезвам... чак към обед,
появявам се за малко
и изчезвам... до следобед,
а някои работят, жалко...

14. 03. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??