28.05.2008 г., 16:02 ч.

Сънувах сън... 

  Поезия » Любовна
1193 0 5
 

Сънувах как правиме любов,

но това е само на сън - не е реалност.

 

И животът си минава

и аз съм все сама.

 

А не ми излизаш от ума, любов...

Кога ще се превърнеш във реалност?

 

27.05.2008 г.

 

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??