1.08.2008 г., 12:46 ч.

Сънувах те... 

  Поезия » Любовна
644 0 7

В тази тъжна нощ без тебе,
сънувах те, любими.
Изрисуван върху сребърна монета
със лик на благ Светец.
С ярък ореол край тебе,
разпръскващ светлина
над образа ти светъл.
Свил свещено пръсти,
благославящ всеки
праведен и грешен.
Повдигнах падналата
на земята светеща монета.
Прочетох името ти, изписано
с древни букви около лика ти.
Ръка протегнах и я дадох
на човек, изгубил всякаква надежда.

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??