9.07.2011 г., 23:55 ч.

Сънувай... 

  Поезия
811 0 0

„Не за всеки роб е свободата”
Сънувай...
Чуй моя глас в шума на реката,
в сълзите на дъжда ще ме познаеш
и в приказките, лишени от позлата.
Сънувай и буден
продължи да мечтаеш!
За мекия полет на птиците,
смирената трева и зениците,
препускащи по пътя на времето.
Сънувай...
Стъпи здраво на стремето,
повярвал в мигове влюбени,
забрави за бремето,
за миналото изкорубено,
безименните си моменти.
Сънувай...
В песента на щурците ще се познаеш,
ще видиш лицето си
между слънцето и луната
и само пулсът ще кънти в тишината.
Сънувай...
„Не за всеки роб е свободата”

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??