6.03.2007 г., 8:52 ч.

СЪНУВАЙ МЕ 

  Поезия
790 0 14

 

Сънувай ме. Виж пролетта облича

със багри всяка клонка на страстта.
Мисли за мен, когато се страхуваш

да изречеш най-трудните неща.

 

Целувай ме. Щурците се надпяват

пияни в окосената трева.

Притвориш ли очи и ще усетиш

на пръсти как танцувам под дъжда.

 

Обичай ме. Когато се събудиш,

ще бъда само мека топлина.

Жадувано, сънувано момиче,

рисувало със устни в съня.

 

 

Димитрия Чакова

© Димитрия Чакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??