14.06.2012 г., 21:23 ч.

Сънувай ме 

  Поезия » Еротична
1218 0 1


      Сънувай ме



Сънувай ме, тази нощ,

притихнал със затворени очи,

ти сънуваш мен в съня си

и рисуваш моя образ.



Сънувай ме, аз съм там,

докосвам те с две ръце,

нежно гърдите ти с длан, 

изпълнено от страст сърце.



Сънувай ме, искаш ме,

жадно още и още тази нощ,

с тласък дебне твоята мощ,

ти си ангелът на любовта.



Сънувай ме, тази нощ,

тръгвам си тихо с боси нозе,

утрото настъпва и идва ден,

ти сънен си с туптящо сърце.


© Елена Балева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??