Сънувай ме
Сънувай ме, тази нощ,
притихнал със затворени очи,
ти сънуваш мен в съня си
и рисуваш моя образ.
Сънувай ме, аз съм там,
докосвам те с две ръце,
нежно гърдите ти с длан,
изпълнено от страст сърце.
Сънувай ме, искаш ме,
жадно още и още тази нощ,
с тласък дебне твоята мощ,
ти си ангелът на любовта.
Сънувай ме, тази нощ,
тръгвам си тихо с боси нозе,
утрото настъпва и идва ден,
ти сънен си с туптящо сърце.
© Елена Балева All rights reserved.