14.08.2014 г., 10:55 ч.

Сънувай ме нежно 

  Поезия » Любовна
561 0 4

Тъмна пелена обвива Земята,

тихо и кротко се спуска нощта,

светят в мрака звездите игриво,

плува в небето красива луна.

 

Птици заспиват тихо в гнездата,

уморено отпуснали своите крила,

хората лягат бързо в леглата,

затварят очи и чакат съня.

 

Лека да бъде вечерта и за тебе,

с нежна усмивка посрещай нощта,

затваряй очи и мисли си за мене,

покани ме да дойда поне в съня.

 

Сънувай ме нежно, насън ме докосвай,

подари ми целувки, с любов ме дари,

почувствай ме бавно, от страст ме изгаряй,

изпълвай ме с много нови мечти.

 

Красива и сладка любов ми дарявай,

горещи пожари в мене пали,

за твоята обич душата си давам,

в твоето сърце ти я пази.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??