24.10.2010 г., 19:28 ч.

Сънувам 

  Поезия » Любовна
893 1 11

 

 

Сънувам музика.

И тихите слова

нареждат се под нотите лирични,

роят се мълчаливо и шептят

за любовта ни толкоз непривична.

 

 

 

 

Сънувам музика.

И с мисълта за теб

играят звуците в душата ми,

защото тишината е безвремие,

а чувството ми - неизпята нежност.

 

 

 

 

Сънувам те !

И още те обичам!

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=GvZTCmGkc4A&feature=related

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??