25.12.2006 г., 12:26 ч.

Сънят за Коледа 

  Поезия
854 0 3
"Беше Коледа и бяхме заедно!" Отекваха словата ти в нощта и не чувствах аз, че съм сама. Слова две, а сякаш в тях са скрити желанията мои, със любов пропити. И сякаш ти ми каза всичко с думи две, в миг изпълни с радост моето сърце. Сънят ти, мили, ще се сбъдне, чуй ме! На празника ни ще се лее вино руйно. Прошепвам ти в ушето тихо, тайно: "Ще бъде Коледа и ще сме заедно!!!" П.С.:Весела Коледа на всички! Обичайте се!!!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??