21.08.2018 г., 19:27 ч.

Съперник 

  Поезия
356 2 1

Съперник

 

Кажи му да си тръгва, изгони го,

защото вече ти е писнало да ме делиш с него...

Смачкай го, набий го, победи го!!!

И признай, че ме обичаш на това голямо твое его...

 

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??