Aug 21, 2018, 7:27 PM

Съперник 

  Poetry
360 2 1

Съперник

 

Кажи му да си тръгва, изгони го,

защото вече ти е писнало да ме делиш с него...

Смачкай го, набий го, победи го!!!

И признай, че ме обичаш на това голямо твое его...

 

 

© Радослава Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??