Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Сърцето ми има си парола,
душата ми е с баркод,
то отключва се с "Любов",
а тя отваря се със "Обич".
П.с.:
Белла,не ти е дал парола,
сама избираш си я ти,
но баркод всеки носи,
за да може Бог да ни следи (докато човека се цени)
Сърцето ми има си парола,
за да не я забравя Господ сложил ми е и баркод,
за душата ми се казва "Обич",за сърцето ми-"Любов",
ей така живея на Света-за Обич съм способен,за Любовта-готов.