23.11.2014 г., 12:09 ч.  

Сърцето 

  Поезия » Друга
539 1 1

То плаче, мрака в него спи,
спи, но сънува, че няма да се събуди,
освен ако някой не го пробуди. 

 

То кърви, мрака в него спи,
спи, но не се събужда,
само ако от него имаш нужда.

 

То умира, мрака в него спи,
спи и не се събужда, не сънува,
заспива по-дълбоко и се сбогува...

© Венцислав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??