25.06.2019 г., 0:54 ч.

Сърцето 

  Поезия » Любовна
313 0 0

В него има пориви, мечти,

иска то волно да лети.

Когато то се влюби,

когато сме млади-луди,

то на роза кацва –

на хубава мацка.

Разумът е хубаво нещо,

но когато в сърцето е горещо,

когато южната ни кръв кипи,

тогава оставяме го да спи

и никой да отхвърли туй не може,

благослови това чувство, о, Боже!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??