21.03.2007 г., 1:59 ч.

СЪРЦЕТО... 

  Поезия
687 0 2

 СЪРЦЕТО...


Сърцето ми плаче
със кървави сълзи,
кат' горко сираче
пред чужди врати!
Къде сте бе, хора,
защо е така?
Нима заслужавам
да бъда сама?...

© Илиана Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??