21 мар. 2007 г., 01:59

СЪРЦЕТО... 

  Поэзия
671 0 2

 СЪРЦЕТО...


Сърцето ми плаче
със кървави сълзи,
кат' горко сираче
пред чужди врати!
Къде сте бе, хора,
защо е така?
Нима заслужавам
да бъда сама?...

© Илиана Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??