17.01.2017 г., 8:49 ч.

Сърцето боли, любов ли е това? 

  Поезия » Любовна
1105 1 5

 

Откакто съм без теб - обичам дъжда и мразя света.

В мен странно чувство на тревога напира.

Чудя се, сърцето ми защо не спира?


Нима има смисъл да тупти?
Само, отхвърлено и без любов осъдено да живее.

 

Недей тъжи, сърце, недей се страхува, сърце!
Бъди силно, дъжда отхвърли и слънцето приеми.

© Димитрина Русенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??