31.05.2019 г., 23:31 ч.

Сърцето ме боли 

  Поезия » Друга
194 0 1

              Сърцето ме боли

 

Сърцето ме боли,синко,сърцето боли,

а казват то  било е само мускул  дали!

Когато си тръгнах, аз останах с вас,

далеч,но за вас мислех всеки час!

 

Тръгнах си,а ти опита да ме задържиш,

само ти, не майка ти, опита да ме утешиш!

Аз си тръгнах с болка и голяма тъга,

останах мъж,мъжа е мъж и после баща!

 

Бащата,той синовете си възпитава,

да бъдат винаги честни и достойни мъже.

На думата си,на обещанията си да отстоява,

бащата обича и за синовете си се раздава.

 

А времето си тече, то бързо отминава,

само хубавите и в мен времето остава.

Вие растете,порастват е някак бързо сега,

далеч от мен,но ви нося в моята добра душа.

 

Сърцето ме боли, синко, а казват то не боли,

ще мине време и вие ще станете като мен бащи.

Възпитавате синовете си така,както мен сега,

дано да се гордеете с тях, да продължат рода!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??