5.08.2008 г., 7:28 ч.

Сърцето ми... 

  Поезия
788 0 15

Сърцето ми -

топла земна пчела

върху мокра трева.

СЪлзи - роса

по власинките.

Черна точка

за края на...

Още е лято...!

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??