23.08.2016 г., 16:47 ч.

Сърцето ми 

  Поезия » Любовна
711 4 11

Сърцето ми не е за отдих кътче,
където може всеки уморен
да си почине и парченце да откъсне -
частица от живота ми, от МЕН...

Не е звезда, във нощите да свети,
когато ти е тъжно и си сам.
А щом омръзне ти - да е проклето
не знаейки защо от тук - натам...

Сърцето ми на слънчево момиче
ще иска малко, много ще даде
на някой, който може да обича,
и който носи същото сърце....

© Деница Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??