11.07.2008 г., 23:17 ч.

Сърцето ми бие за теб 

  Поезия » Любовна
2116 0 1

  На ръце те държа.

 Увивам се като дъга.

 Топя се в тебе.

Римувам те с патенце.

Клатя се като каручка.

Сочна съм, за да ме усещаш.

Виждам те как гориш по мен.

Небето ме гледа...

Аз свеждам глава.

Мислите ми са стъклени.

Сърчицето ми бие за теб.

Устните се тлеят като топящо водорасло.

А устните говорят за теб.

Прошепни ми мили слова.

Погледни ме замечтано.

Прегърни ме диво.

Усети ме рязко.

Почувствай как бия за теб.

Това си ти, мое дяволче.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??