13.03.2011 г., 8:33 ч.

Сърцето ми е мястото, където те пазя 

  Поезия » Любовна
1891 0 1

Ти винаги ще бъдеш в моето сърце.
Въпреки че си отиде, чувствам все още присъствието ти.
Спомени, които никога няма да избледнеят в съзнанието ми.
Аз никога няма да те забравя
и винаги ще съм готов да се връщам към теб,

за да съживя тази емоция.
Сeгa чувствам празнота в сърцето си,

ти остави отпечатък върху мен.
Иска ми се да те видя за последен път,
само вeднъж, само една секунда, само един поглед.
Стоя сeгa под дъжда, моля се и те чакам...
До деня, в който ще те срещнем отново.
Сърцето ми е мястото, където те пазя!

12.03.2011

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Душата ни е чиста любов..и тя прави най-доброто на което е способна - дава всичко от себе!
Предложения
: ??:??