1.06.2007 г., 15:39 ч.

Сърцето ми го няма 

  Поезия
573 0 0
Да плача аз не мога,
погуби всичко в мене ти,
остави само болка и тревога
във сърцето да гори.

Игра си с мене дълго време
и ме лъга дълго ти
и остави тежко бреме
във сърцето да тежи.

Да тежи и да напомня,
че със мене беше ти,
да не мога да забравя
как живота ми разби.

И се питам де отиде
болката голяма
и че празна е душата
и сърцето ми го няма...

© Камелия Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??