25.01.2013 г., 10:41 ч.

Сърцето на Канибала 

  Поезия » Друга
505 0 0

 За теб, Приятелю мой, Канибале!



Той  не е като всички мъже. Този мъж побъркващо е различен.
Чудя се още. Бог ли го е създал? Или пък ядосан дух демоничен.
Крилат дракон! Нрав - по канибалски зъбат! Стряскащ. Мистичен
Неукротима ярост. Сила и страст. Побрал е в него Гнева си епичен.


Буен, груб, неизискан. Като сърдит глиган е. Имиджа - неприличен,

Образец на мъжкар. Лошо момче. Такъв за жените е по-магнетичен.
Страховит мъжки екземпляр! Нищо, че не на всеки е симпатичен....
На звяр митичен маската крие - образ на Човек. Уникат Автентичен. 


Суров. Необуздан. Меко казано странен. Изглежда брутален.

Не от всички обичан е. Повече неразбран. И често скандален.
На вид истински хулиган. Дон Жуан е - Любовника легендарен.
Дон Кихот - според мен. Благороден Рицар. Дух Светъл - кристален.


Хаплив и чепат характер. Но! Брилянтен ум. Талант гениален.

Дар поетичен. Изящен стих! В чувства и жар - емоционален.
Този мъж е различен. Необикновен, странен. И да, нетипичен.
Скрит под маска на вампир-  канибал. Едно Сърце - Огън сакрален.

..............................................................

Ще кажа какво мисля за него - намирам го интригуващ, оригинален.

Много мразен, малко обичан. За умни жени безспорно е идеален. 
От "сестрите им" често неразбран. Хулен жестоко, дори проклинан!
От Съдбата (и Тя, може би, не разбра!) - неопростéн. И даже окраден. 


Погребал в тайник, дълбоко в Душата - милост, нежност. Сякаш себичен.

Враждебен. Потаен. Но странно неустоим! Необясним чар! Фантастичен.
От Истинската Любов недолюбен! Познал е фалша, измамата и лъжата!
Може би чудноват е. Различен. Но чуйте сега всички вие! Ето я Новината!


ТОЙ  ВСЪЩНОСТ ИМА ОГРОМНО СЪРЦЕ!
И ТОЗИ МЪЖ ЗНАЕ КАК ДА ОБИЧА!








© Екатерина Камазовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??