18.06.2019 г., 13:24 ч.

Сърцето на мама 

  Поезия » Друга
830 1 0

Сърцето на мама бе много добро,

тя не познаваше никакво зло,

завист и омраза не изпитваше тя-

само обич имаше в нейната душа.

Щастлива или тъжна-такава жена,

че дори на мравката път правеше тя.

Болката си криеше,да не ни притесни,

често не виждахме сълзите в нейните очи.

Усмивката й нежна всичко можеше да победи,

не се предаваше тя дори пред трудности.

Научи ни да следваме своите мечти-

от нас  нямаше приятелки по-добри!

© vibokal Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??