19.11.2008 г., 19:24 ч.

Сърцето на смъртта 

  Поезия » Друга
892 0 4

 Смъртта е жива,

когато умираш с мечти,

смъртта не загива,

щом си отиваш, но не и душата ти,

смъртта е милостива,

когато грее любовта,

смъртта е хладнокръвна,

щом тънеш в самота,

смъртта се усмихва,

когато и ти се смееш,

на смъртта огънят не затихва.

Ако да я обичаш умееш,

смъртта ти се врича,

ако я обикнеш ти,

смъртта от теб не се отрича,

ако пресушиш нейните сълзи.

                                   

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??