9.09.2009 г., 16:53 ч.

Сърцето няма спирка и умора... 

  Поезия » Любовна
678 0 8

 

 

 

 

Сърцето няма спирка и умора!
Сърцето - то в нощта не спи!
Скъсано, закърпва се наново
със игли от хукнали мечти!
Като феникс литва в небесата
и загубено във кръг кръжи!
Търси щастието и свободата
дълбоко в хорските души.
И спомнено - то помни също!
Забравено - забравя трудно!
Тихо ляга и заспива тъжно,
но остава пак, остава будно.
Че нали е тъй, нали тъй бавно
става често с любовта -
уморена, тръгва си безславно
и издига себе си в лъжа.

 

 

 

 

 

 

© Александър Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??