26.10.2011 г., 0:20 ч.  

Сърдечен шепот 

  Поезия
574 0 0

   Сърдечен шепот


Аз още помня първата ни среща
събрала ни от пътища, съдби..
Луната замечтана, мека и гореща
въздигна своят трон с мечти.

А твоят топъл дъх така ме пали,

тъй нежен,силен, вечно устремен,
възражда силни страсти и ме гали,
събужда чувства и копнежи в мен!

О, търсен миг, това е благовестие,

звездите с жар танцуват си навън,
а Слънцето изпраща ми известие,
че с китна колесница е отвън!

Ведно ще бъдем тъй непобедими,

дори и хала да воюва с нас,
аз зная, Мили мой, Любими,
дори Вселената пулсира в нас!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??