18.04.2023 г., 14:55 ч.

Сърдечна целувка 

  Поезия » Любовна
314 0 0

 Сърдечна целувка

 

 

Целувам нежно устните ти, мила моя,

и продължава да целувам към врата.

И галя с ръка косата ти дълга твоя,

целувам очите ти, изпълнени с тъга.

 

Продължавам да целувам и гърдите,

да достигна, мила, твоето добро сърце.

Усещам го, тупти, ти целуваш ми очите,

едно изстрадало сърце, сърцето на дете.

 

Пипни и моето сърце тупти за теб сега,

да срещне твоето то силно го желае.

Една прегръдка силна, целувка вълшебна,

излязла от моята изстрадала душа!

 

Ще те погаля по дългата ти хубава коса,

ще ме целунеш с чувство и усмихната.

Ще срещнем заедно с теб нея, Любовта,

ще си отидат от нас сега Тъга и Самота!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??