23.08.2013 г., 11:36 ч.

Сърдито с любов 

  Поезия
431 0 0

Моят татко е често сърдит.
От всички в семейството най е прикрит.
И с баба ми изобщо не се разбира,
типично на думите ù все опонира.

Но туй е нормално в предвид на това, че
баба е доста лоша за старче.
И винаги търси на нас да се меси:
"Кой не закуси и котка донесе?"

Но моя баща е пример за мен.
Сърдито изглежда, но не е съвсем.
И толкова обич в сърцето си носи,
че чужди са всички наши въпроси.

И зная, че често под гневните бръчки,
е скрита мечтата за кубратските пръчки.

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??