29.07.2009 г., 17:27 ч.

Със смисъл да живея 

  Поезия
456 0 3

Сърцето на момчето ми

бие за друго дете.

Специален е за мен.

Ще умолявам винаги

с нежност и любов

да знам за живота му.

Не правя лошо,

ако си говоря

за определено време

с него.

Да му честитя рождените му дни.

С вълшебни изненади

да зарадвам двама ни.

Да го прегръщам топло.

Свобода да усетя,

с любов да се обогатявам,

просълзявам.

Със смисъл да живея.

Чистота и обич в мислите ми.

Вълнение с емоции

от незабравима любов.

 

                                                                                                 Г.Ф.Т

 

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всичко е толкова свободно, колкото сами го искаме...
  • Незабравима любов!
    Поздравче!
  • "С вълшебни изненади
    да зарадвам двама ни."

    "Сподлям, за да съм щастлива."
    Именно в това май бил смисъла...
    Знам ли. И ме това ме прави щастлива.

Предложения
: ??:??