СЪС СВЕТЛОТО
Тишината се крие в тъмното на мислите.
Понякога там се прикрива и светлината.
Пият мляко от гръд майчина – истината.
Плевелите изчистват, нахлули в душата.
От заглъхналите песни се ражда кантата.
Между облаци разкъсани – слънчеви лъчи.
Ръце простира прошка... вместо отплата.
Със светлото в мислите, любовта ни звучи.
06 08 2019
© Надежда Борисова Всички права запазени