2.11.2007 г., 15:25 ч.

Със теб не съм на този свят 

  Поезия » Еротична
1426 1 21
Автори : Миличка (Мила Нежна) и Романтик (Христо Костов)




Харесвам да потъвам в мъжката ти сила,
да слушам как тупти сърцето ти едва-едва,
страстта у мен коварна, женски спотаила,
във звяр да ме превръща с тебе след това...

Не съм със теб традиционно скучния... досаден,
разкривам другото си „Аз” в страстта,
от клетката изпуснат – хищник безпощаден,
жена желана си – пленявам те в нощта.

Харесвам те, дори когато си брутален...
Как малка съм - прашинка в твоя ураган...
Отнасяш ме с порой от страсти и тотално
завличаш ме в друг свят - без срам и свян...

Брутален, ураганен те превземам,
потапям се във влажната ти мекота,
с мъжественост дарявам твойта нежност,
... по-силно... още малко... пак... сега...

Мечтаните звезди... със теб опасно близки...
Тъй близки, че камбани във ушите ми звънят...
Дали със тях изпълваш ме или пък аз го искам
... по-силно... още малко...и не съм на този свят...

Блуждаят мислите ти разтреперани,
отмити от оргазмени вълни,
за още молиш... все желаеш ме,
опивай ме... не спирай... остани...

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??