Със Затворени очи
Затвориш ли очи,
погледни
луната
как свети в тъмнината.
.
Затворила очи,
се заслушай в песента
на щурците,
които улавят мечтите.
.
Затвориш ли очи,
не мисли
в този ден за мен.
.
Отвориш ли ги,
погледни
звездите,
където една за теб блести
в мечтите...
© Иван Иванов Всички права запазени
Влюбената жена и с отворени ,и със затворени очи,продължава да прави едно и също нещо.Да мисли.
Стихът ти ми допада!Браво!