Apr 15, 2007, 11:35 AM

Със Затворени очи 

  Poetry
595 0 1

     Със Затворени очи
 
 Затвориш ли очи,
 погледни
 луната
 как свети в тъмнината.
 .
 Затворила очи,
 се заслушай в песента
 на щурците,
 които улавят мечтите.
 .
 Затвориш ли очи,
 не мисли
 в този ден за мен.
 .
 Отвориш ли ги,
 погледни
 звездите,
 където една за теб блести
 в мечтите...

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Предлагаш невъзможни неща!
    Влюбената жена и с отворени ,и със затворени очи,продължава да прави едно и също нещо.Да мисли.
    Стихът ти ми допада!Браво!
Random works
: ??:??