1.11.2011 г., 18:57 ч.

Същества 

  Поезия
362 0 9

 

 

 Същества

 

Има хора тук сега,

не са добри същества.

Човек ли си, или звяр!?

Зверове навред са много,

без душа и без тела,

като призраци се

носят по света.

 

Дали ще дойде някой ден

Човек с много светлина

да светне и изгори костите

на тези същества.

От мрака да се отървем

И светло пак да стане.

И болест от Добро да хванем!

 

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??