11.12.2009 г., 12:05 ч.

Сътвори ме... 

  Поезия » Любовна
738 1 2

11.12.2009

 

Сътвори ме отново от дните

и нощите без тебе не живени,

изтрий от моите очи сълзите

и погали ръцете изморени.

 

Изпий от устните ми всички думи,

които да ти кажа не можах,

нощта да ни прикрие, да ме любиш,

да няма болка и... да няма страх.

 

Разплитай ми косите, натежали

от всички стари грехове,

аз знам, че не можа да ме прежалиш,

затуй при мене днес дойде...

 

Създай ме отново от дните

и нощите, без тебе не живени,

отново страстна да ме имаш,

а болките да скриеш в мене...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??