Единствено облаците не спят
Създадох реалност в която те не могат да летят
Kонструираш сам света
И според настроението ние хората създаваме дъжда
Но това е сюреалистичен свят
Текста го създава и текста го убива пак
Изгубих себе си обсебен бях от ролята
Единственият остатъчен ефект бе меланхолията
Ако това е паралелно измерение за създаването му трябва да има мотив
А ако ние го създадохме може би във друго измерение ще съм щастлив
Mike Tikar
© Ангел Грозев Всички права запазени