19.02.2013 г., 13:12 ч.

Съвет 

  Поезия » Любовна
1925 1 6

Когато срещу теб стои жена,

готова във краката ти да сложи

и своето сърце, и любовта...

Когато своя свят сама предложи.

 

И виждаш във очите ù слънца,

когато преминава покрай тебе,

захвърлила срама и гордостта,

защото си и важен, и потребен.

 

И чуваш как безгласно ти шепти,

че повече от всичко те обича,

че само ти си в нейните мечти,

че иска да е твоето момиче...

 

Когато срещу теб застане тя

(напук на страховете във умът ù)

и с трепет ти признае любовта,

кажи поне едно ''Благодаря ти!''.

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??