31.10.2014 г., 11:41 ч.

Съвет 

  Поезия » Хумористична
503 0 1

                     Съвет

 

    Искате ли, един съвет да Ви кажа

    не правете от мухата слон

    ще закъсате с фуража!?!   

 

                     Пей сърце   

 

    Зло не мисли, който пее,

    но който мисли, не му се пее!

 

                      Арабия  

 

             Даваш, ли даваш, 

             балканджи Йово?

             Готово!

                        

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ганчо, поздравявам те за сполучливите творби - и трите ми харесват, но най актуална е "Арабия".
    Пожелавам ти творческо вдъхновение и повече нови творби!
Предложения
: ??:??