6.10.2006 г., 23:20 ч.

Съвет 

  Поезия
599 0 4
Изгубих спомените в отчаянието,
че те са ми излишен лукс.
Сега сломена съм, че нямам спомени,
че мислите ми нямат вкус,
че неми са и губят краските,
с които ги даряваш ти.
Помни от мен - погубвай чуждите,
но не и своите мечти.

© Ирина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??