Oct 6, 2006, 11:20 PM

Съвет 

  Poetry
602 0 4
Изгубих спомените в отчаянието,
че те са ми излишен лукс.
Сега сломена съм, че нямам спомени,
че мислите ми нямат вкус,
че неми са и губят краските,
с които ги даряваш ти.
Помни от мен - погубвай чуждите,
но не и своите мечти.

© Ирина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??