19.12.2007 г., 6:25 ч.

Съзнателно… 

  Поезия » Друга
629 0 19

Заспивам ли? Май повече будувам,

защото знам, че пак ще ме сънуваш,

разбивайки се в моите очи…

Събуждам ли се, щом усетя

твоите устни върху мене пак?

И страстните, горещите целувки.

 

Нека помълчим…

Защото знам, че пак ще ме прегърнеш.

Потръпвам - цяла съм във тебе -

политам, преродена, в истината цветна,

разпръсната от светлина на свещи…

Съмненията нека изгорим -

съзнателно…

Потънала в безбрежието на мечтите,

как искам да ти кажа колко те обичам!

            Провокирано от стих на Lingerie

15 декември 2007

Nella_gold

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??