23.04.2018 г., 1:39 ч.

Тайна 

  Поезия » Любовна
945 3 4

 

 

 

                                     ТАЙНА

 

                   Огледало, покрито с тъмен воал –

                   любовта ми се скри от света.

                   Затова не усещам и капчица жал

                   за изминали скучни лета!

 

                   Преминават години, но с празно сърце

                   аз живея – на всичко напук!

                   И – незнайно кога, как или откъде –

                   ще замина внезапно от тук!

 

                   Ще остане след мен на стената – покрит,

                   натежал от очакване, сляп,

                   в огледалото – образ, завинаги скрит,

                   незабравен и толкова свят!

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??