29.03.2024 г., 21:31 ч.  

Тайна любов 

  Поезия » Философска
156 0 4

Два тайни силуета
тихо се обичат.
С любов, отвъд поета,
свобода предричат.

Живеят в свят студен,
а любовта им е гореща.
Всеки следващ ден
е с Бога тайна среща.

Доброто ги познава
и те силно го познават,
а Бог ги призовава
смисъл да даряват.

Свободни в любовта,
летят и силно ликуват,
а безжизнени в света
в небитието потъват.

Два тайни силуета
вечно се обичат.
С доброта, отвъд поета
по душа на Бог приличат.
                       ©️ Дарина Дикова, 29.03.2024 г.

© Дарина Дикова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Любовта е мъдростта на безумните и безумието на мъдрите »

23 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??