13.01.2008 г., 21:22 ч.

Тайна нощ 

  Поезия » Любовна
779 0 2
Една звезда се смее на небето
и свети тя за нас в нощта.
Един е Бог, съзрял в полето,
когато ние бяхме зедно в нощта.

Звездите сипят се от небосвода
и къпят нашите тела,
а утре никой нищо няма да узнае,
защото тайната остана във нощта.

Тази тайна, пълна с вяра
и любов от все сърце,
аз никога не ще забравя,
дори да съм далече аз от теб.

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??