21.04.2012 г., 10:10 ч.

Тайната част от мен 

  Поезия » Любовна
794 0 0

                                                Тайната част от мен

       
Тайната част от мен никога не оставих
да я видиш - пазех я заключена, но не мога
да я контролирам.

Тази вечер съм сам. Болката ме завладява.
Не ме изоставяй.Чуваш ли ме? Не ми изос-
тавяй! Пропадам през пукнатините. Пропадам.

Все още съществуваш за мен. Изтощен съм.
Никога няма да се възтановя... без теб.
Чуй шепотите ми в мрака! Когато падне мрака,
ще осветя небето с твоята сянка.
 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??