29.05.2011 г., 0:38 ч.

Тайната ми 

  Поезия » Любовна
864 0 4

    Тайната ми

 

    Животът ми крие тайна:

    любов несподелена гори в мен със силен плам.

    Нямам надежда, а скръбта си

    пред любимия не искам да издам.

 

    Край него съм всеки ден,

    но пак съм сама.

    При всяка наша среща

    нито нещо ще поискам, нито нещо ще му дам.

 

    Пред думите любовни

    той няма да се спре.

    Незабелязана съм и за тайната ми,

    май, няма да разбере.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??