10.03.2024 г., 16:00 ч.

Тайно 

  Поезия » Любовна
125 0 0

Понякога, загледана в звездите,
тайно се сещам за теб 
и твоето име тихо изричам,
а вятърът го понася далеч.

Може би и ти ще се сещаш 
за моите кафяви очи,
докато аз не мога да забравя 
за всички отминали дни.

Спомените вечер в ума ми изкачат
и като кафето силно нагарчат,
но се надявам някой ден,
че отново ще се срещнем, дори за момент. 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??